Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در تازه‌ترین گزارش خود، ارتباط لایه مرزی یا عمق اختلاط (PBL) با رفتار آلاینده‌ها و تاثیر این کمیت هواشناسی بر کیفیت هوای شهر تهران را در یک بازه زمانی دو ساله مورد بررسی قرار داده است. خبرگزاری میزان_محقق این پژوهش با اعلام اینکه لایه اختلاط و تاثیر آن بر تشدید و تقلیل آلودگی هوا، در مدل‌های پیش‌بینی کیفیت هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: عمق لایه اختلاط در ماه‌های سرد سال نسبت به ماه‌های گرم کاهش می‌یابد و با توجه به شرایط پایدار جوی و کاهش شدت تابش نور خورشید، آلودگی تولید شده در لایه کم ارتفاع مجاور سطح زمین محبوس شده و آلودگی هوا افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سولماز احدی با اشاره به اینکه در این گزارش، میزان آلاینده‌های مختلف با میزان ارتفاع لایه مرزی، مورد بررسی قرار گرفته که بر اساس آن، این ارتفاع در ساعات روز به حداکثر و در ساعات شب به حداقل میزان خود می‌رسد، اظهار کرد: غلظت آلاینده‌ها در تهران، عمدتاً در ساعات میانی و هنگام پیک‌های ترافیک صبحگاهی و به ویژه شامگاهی رخ داده و منجر به احتباس آلاینده‌ها در ارتفاع کم و تشدید غلظت آن‌ها می‌شود.
وی با بیان اینکه بیشترین ارتفاع لایه اختلاط در تابستان و کمترین ارتفاع در زمستان رخ می‌دهد و در همه فصول، در ساعات ۱۴ تا ۱۵ اوج می‌گیرد، تصریح کرد: بر اساس بررسی انجام شده بر روی اطلاعات ایستگاه مهرآباد تهران در یک بازه دو ساله، حداقل و حداکثر ساعتی ارتفاع ثبت شده، ۲۰ متر و ۴۵۰۰ متر و میانگین آن در حدود ۵۹۰ متر بوده است.
کارشناس شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با تاکید بر تاثیر به‌سزای این عامل در الگوی تغییرات غلظت آلاینده‌ها که می‌تواند در برنامه‌ریزی‌های مدیریت کنترل و کاهش انتشار آلاینده‌ها مورد استفاده قرار گیرد، خاطرنشان کرد: این اطلاعات، می‌تواند کمک کند که به نوعی عمل شود تا حتی‌المقدور، انتشار آلایندگی در ساعاتی توزیع شود که پراکنش آن در جو امکان‌پذیر باشد.   بیشتر بخوانید: رد شدن عابر پیاده از عرض بزرگراه یاسینی حادثه آفرید   انتهای پیام/ برچسب ها: تهران آلودگی هوا هوا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تهران آلودگی هوا هوا آلاینده ها کیفیت هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟

وضعیت بارش‌ها در برخی از نقاط کشور از جمله تهران بسیار نگران کننده است!

به گزارش تازه‌نیوز، تهران از جمله شهر‌هایی است که با متوسط بارش ۵۰ ساله فاصله زیادی دارد و ما نتواستیم به میزان بارش‌های نرمال برسیم. اگر هم به این میزان برسیم آمار مصرف در تهران بسیار بالا و نگران‌کننده است و در روز‌های گذشته ۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که عددی بسیار بالاست.

تامین این میزان آب به بیش از یک میلیارد مترمکعب منابع آبی نیاز دارد که این بارش‌ها و حتی بارش‌های بیشتر هم نمی‌توانند این عدد را تامین کنند. در گذشته ۳۰ درصد منابع آب شرب تهران از منابع زیرزمینی و ۷۰ درصد از منابع آب سطحی تامین می‌شد، اما امروز این عدد برعکس شده و ۷۰ درصد آب شرب تهران از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود و ۳۰ درصد از منابع آب سطحی.»

دیگر خبرها

  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • کاهش هزار و ۶۱۹ واحدی شاخص کل بورس
  • افزایش ۴۲۶ واحدی شاخص کل بورس
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟