Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران در مورد تاثیر آلودگی هوا بر روی مبتلایان به ویروس کرونا گفت: آلودگی هوا هیچ تأثیر خاصی بر روی این بیماری ندارد و بررسی‌های ما هم حاکی از عدم ارتباط بین این دو موضوع است.

«علی ماهر» معاون ستاد مقابله با ویروس کرونای استان تهران با اشاره به اینکه فعلا نیازی به بیمارستان صحرایی در تهران نداریم، ولی اگر نیاز شود، حتما اطلاع‌رسانی خواهد شد، گفت: در مورد وضعیت بیمارستان‌های تهران، هنوز به مشکل حادی بر نخوردیم، یعنی هنوز در بیمارستان‌ها تخت وجود دارد، ولی اگر آمار بیماران با همین سرعت افزایش پیدا کند، حتما به مشکل بر خواهیم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تاثیر جریمه‌ بر میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی افزود: هنوز بررسی این موضوع که جریمه‌ ماسک نزدن چقدر بر میزان رعایت پروتکل‌ها اثر دارد، خیلی زود است، چون هر اتفاقی که بیفتد تاثیر آن از دو الی سه هفته‌ی بعد قابل بررسی خواهد بود.

معاون ستاد مقابله با ویروس کرونا در کلانشهر تهران در مورد تاثیر آلودگی هوا بر روی مبتلایان به ویروس کرونا گفت: آلودگی هوا هیچ تأثیر خاصی بر روی این بیماری ندارد و بررسی‌های ما هم حاکی از عدم ارتباط  بین این دو موضوع است.

وی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در زمستان ادامه داد: وضعیت میزان ابتلا به ویروس کرونا در زمستان بستگی به رفتارهای مردم دارد و اگر رفتارهایی که برای پیشگیری از شیوع ویروس در نظر گرفته شده را به درستی انجام دهیم، میزان شیوع کاهش پیدا خواهد کرد، چون شواهدی بر اینکه دما در میزان همه‌گیری تاثیرگذار باشد را پیدا نکردیم و بنابراین تنها رعایت مردم مسئله اصلی برای کنترل این ویروس است.

ماهر افزود: در هر فصلی که مردم دستورالعمل‌ها را رعایت کردند، شیوع این ویروس کاهش پیدا کرد و همچنین در هر فصلی که رعایت نکردند، شیوع این ویروس افزایش داشته است.

وی بیان کرد: دورکاری و تعطیلی‌ها بر روی کاهش شیوع ویروس تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت، چون هرچقدر ارتباط اجتماعی کم شود، زنجیره انتقال هم به همان اندازه کاهش پیدا می‌کند، بنابراین حتما این موضوع اثر خواهد داشت.

ماهر با اشاره به ایام تعطیلات گفت: هر موج سفری می‌تواند، بحران جدی را بعد از یک الی دو هفته به بار بیاورد.اگر مردم می‌خواهند، دوباره دچار افزایش مرگ و میر در کشور شویم، حتما به سفر بروند، ولی اگر قصد دارند تا به کنترل بیماری در کشور کمک کنند از هرگونه سفر غیرضروری خودداری کنند./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا آلودگی هوا بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) گفت: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد سعادت نیا امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: تماس کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت با آلودگی هوا روی سیستم مغز و اعصاب تأثیر می‌گذارد که تماس از هفت تا ۳۰ روز با آلاینده‌ها کوتاه‌مدت و بیشتر از این میزان، بلندمدت تعریف شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مطالعات انجام شده به منظور تأثیر آلودگی هوا بر سکته مغزی بوده است که اثری معادل مصرف دخانیات روی سیستم مغز و اعصاب دارد، افزود: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) با بیان اینکه عامل 2.5pm احتمال ابتلاء به بیماری ام‌اس را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، در طول ۱۰ سال محقان شاهد شیوع افزایشی بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون در اثر آلودگی هوا بوده‌اند.

سعادت نیا با اشاره به افزایش میزان بروز سردرد در روزهای دارای هوای آلوده در پی فعال شدن یک رفلکس مغزی ادامه داد: این رفلکس، مکانیزم اصلی شروع سردردهای میگرنی نیز به شمار می‌رود، از همین رو تعداد موارد سردردهای میگرنی و شدت آن با قرارگیری در معرض آلودگی هوا بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه صرع و حملات آن، با آلودگی هوا ارتباط مستقیم دارد و در صورت قرارگیری در معرض هوای آلوده شاهد افزایش این بیماری خواهیم بود، گفت: آلودگی هوا سیستم التهابی در بدن ایجاد و تشنج‌های ناشی از صرع را بیشتر می‌کند.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) خاطرنشان کرد: مطالعاتی در کشور در زمینه‌های آلودگی‌های هوا و بیماری مغز و اعصاب انجام نشده و مطالعات جهانی با توجه به میزان آلاینده‌های مختلف می‌تواند به کشور ایران نیز تعمیم پیدا کند.

کد خبر 751509

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما