Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شهرداری تهران در آغاز سال ۹۷ به منظور کاهش آلودگی هوا و ترافیک تهران، تغییراتی در نحوه اجرای طرح ترافیک ایجاد کرد.

این طرح از همان ابتدا منتقدان و مخالفان زیادی داشت، اما با این حال شهرداری این طرح را اجر کرد.

همزمان با اجرای این طرح در سال ۹۷ بارندگی‌های فصلی هم رو به فزونی نهاد و اثر چشمگیری در کاهش آلودگی هوا گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورسیدآقایی معاون وقت حمل و نقل و ترافیک تهران و طراح این طرح، فرصت را غنیمت شمرد و با حضور در شورای شهر تهران و ارائه آماری از کاهش آلودگی هوا در سال ۹۶ مدعی شد که این طرح اثرات مهمی بر کاهش آلودگی هوا گذاشته است.

الهام فخاری عضو شورای شهر تهران این سخنان را بر نتابید و در جلسه شورای شهر تهران تأکید کرد که کاهش آلودگی هوا تحت تأثیر بارندگی‌های شدید سال است.

از آن روز به بعد پورسیدآقایی و پیروز حناچی شهردار تهران اندکی ادبیات خود را تغییر دادند و در همه سخنرانی‌های خود گفتند: اگرچه بارندگی‌ها هم در کاهش آلودگی هوا نقش داشته‌اند، اما اجرای طرح ترافیک جدید هم اثر بسزایی در کاهش آلودگی هوا داشته است.

با پایان سال ۹۷ و آغاز سال ۹۸، شهر تهران شاهد حضور گسترده پروانه‌ها بود.

مسئولان شهرداری تهران بار دیگر فرصت را غنیمت شمردند و پرواز بهاری پروانه‌ها را به نفع خود مصادره به مطلوب کردند.

یعقوب آزاده دل مدیر واحد حمل و نقل پاک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ۱۱ تیر ۹۸ با بیان اینکه توجه به حمل و نقل عمومی سبب شده تا شاهد حضور پروانه‌ها در شهر باشیم، گفت: اگر همچنان مدیران شهری به وضعیت حمل و نقل عمومی توجه کنند، بی تردید شاهد حضور حاجی لک لک‌ها هم در شهر خواهیم بود.

روز‌های سال ۹۸ یکی پس از دیگری سپری شد. پروانه‌‌ها رفتند و حاجی لک لک‌ها هم نیامدند. شاخص آلودگی هوا که در سال‌های قبل در دی ماه به ۱۵۰ واخد می‌رسید، در سال ۹۸ از آبان ماه به این عدد رسید و مدارس را تعطیل کرد.

حالا سال ۹۸ به پایان رسیده و نگاهی به آمار روز‌های آلوده و پاک و مقایسه آن با سال‌های قبل می‌اندازیم.

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کاهش آلودگی هوا شهر تهران حمل و نقل سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است